Contact

Voor het melden van een overlijden kunt u bij Daan altijd terecht. Hij is dag en nacht (ook op zon- en feestdagen) bereikbaar en staat voor u klaar als dat echt nodig is. 

Hieronder vindt u alle contact informatie waarop Daan bereikbaar is. Het kan voorkomen dat Daan niet in de gelegenheid is zelf de telefoon aan te nemen. In dat geval staat het team van Audias u te woord. Zij noteren uw gegevens en zorgen dat Daan zo spoedig mogelijk contact met u opneemt. 

Daan Hofman Uitvaartbegeleider
Gerard Doustraat 254 hs
1073 XD Amsterdam

KvK 76339815
BTW ID NL003077008B16
IBAN NL34 ASNB 0781 3090 69

Daan Hofman Uitvaartbegeleider Amsterdam Uitvaart lijn zon logo wit
Daan Hofman uitvaart amsterdam kompaszaal

Wat te doen bij overlijden

Als u zover bent, bel dan als eerste met de huisarts(enpost). Een arts komt langs om het overlijden officieel vast te stellen. U krijgt een verklaring van overlijden.  

Wanneer dit is gebeurd, neemt u contact op met Daan. U kunt hem dag en nacht bereiken op 020-2157794, ongeacht of en waar u verzekerd bent. We spreken samen de vervolgstappen af.  

STAP 0

Neem in alle
rust afscheid

STAP 1

Bel met de
huisarts(enpost)

STAP 2

Neem contact op met
Daan (24/7 bereikbaar)

Maak uw wensen kenbaar

Misschien heeft u er wel eens over nagedacht; “Hoe zou ik het zelf willen als het zover is?” De kans is groot dat het bij een gedachte is gebleven, we praten immers vaak liever niet over de dood. Toch kan het voor nabestaanden heel prettig zijn als uw wensen ergens zijn vastgelegd. Dit zal hen rust geven omdat ze uw wensen als houvast kunnen gebruiken voor het realiseren van een persoonlijk en passend afscheid. 

Via onderstaand formulier kunt u uw wensen bij Daan kenbaar maken. Het zal dienen als een uitgangspunt vanwaar we met elkaar in gesprek kunnen gaan. Er zijn ontzettend veel mogelijkheden. Daan denkt graag met u mee en komt graag bij u langs voor een vrijblijvend gesprek over uw uitvaartwensen. 

Contact formulier

Mocht u meer informatie willen hebben over de mogelijkheden van begeleiding, een kennismaking of wilt u praten over een komend afscheid, neem gerust vrijblijvend contact op via onderstaand formulier. 

Daan gaat graag met u in gesprek.